iPad repareren

Maak jij al meerdere jaren gebruik van jouw iPad? Het kan dan zomaar zijn dat er onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden. Denk aan een nieuwe antenne voor de wifi, een batterij die steeds sneller leeg is of een nieuwe behuizing. Voor iedere iPad zoals bijvoorbeeld de iPad 3 of de iPad Air 1 hebben we een uitgebreid assortiment aan onderdelen waarmee je de iPad kan repareren. Bekijk dus snel ons vooordelige aanbod.    

Weet je niet zeker welk model iPad je hebt kijk dan op de support pagina van Apple.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

iPad herstellen

Apple is één van de grootste bedrijven ter wereld en dat zijn ze voor een reden. Hun producten zijn zowel van zeer hoge kwaliteit en erg gebruiksvriendelijk. Maar ook de producten van Apple kunnen kapot gaan en moeten dan hersteld worden. Daarom hebben wij bij ConsolePro een zeer uitgebreid assortiment aan onderdelen voor iedere versie van de iPad. Klik dus snel op jouw versie van de iPad om het aanbod te bekijken. 

iPad accessoires

Haal jij graag de maximale ervaring uit je iPad? Bekijk dan snel eens onze iPad accessoires pagina. Op deze pagina vind je onder meer screenprotectors en oplaadkabels. Het kan zo zijn dat na intensief gebruik de screenprotector, van bijvoorbeeld je iPad Mini niet meer helder, omdat die is gaan schuiven. Dit is natuurlijk zeer vervelend tijdens het gebruik. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je een oplaadkabel kwijt bent geraakt of dat die kapot is gegaan. Om al deze problemen op te lossen ben je bij ConsolePro aan het juiste adres. Neem daarom eens een kijkje in ons assortiment en profiteer van onze lage prijzen. Tot slot zorgen wij ervoor dat onze pakketjes de volgende dag thuisbezorgd zijn mits je ze voor 22:00 op een werkdag besteld hebt.