Apple iPhone reparatie

Is uw dure iPhone stuk? Werkt de lader niet meer of is het scherm gebroken? Absoluut geen paniek, want vanaf nu kunt u zelf uw iPhone repareren met de originele onderdelen van ConsolePro. Eenvoudig, handig en snel. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe camera, speaker of alleen een oplader, ConsolePro heeft het allemaal voor u.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Voordelige reparatie van de iPhone

Zelf uw toestel repareren scheelt vanzelfsprekend in de kosten. Dat is het grote voordeel van het kopen van originele iPhone onderdelen bij ConsolePro. Normaliter kan een iPhone reparatie behoorlijk in de papieren lopen, wat vanaf nu niet meer nodig is. Herstel uw toestel in de oorspronkelijke staat en bespaar u de kosten van een reparatie van de iPhone.

Reparatie onderdelen bestellen

Bij ConsolePro bestelt u enkel de onderdelen die u nodig heeft. Gemakkelijk via onze webshop, waar u alles gerangschikt per iPhone model kunt vinden. Wat u ook maar zoekt, ConsolePro heeft diverse originele onderdelen van hoge kwaliteit opgenomen in het assortiment. Dit kan een nieuwe voor- of achterkant zijn voor de iPhone 6S of iPhone 8, omdat bijvoorbeeld uw toestel is gevallen. Maar ook specifiekere onderdelen zoals een accu of sensor. ConsolePro biedt alles aan voor zeer scherpe prijzen en uiterst snelle levering. Bestelt u op een werkdag voor 22:00 uur, dan heeft u uw aankoop de volgende dag al in huis.