iPhone 4 en 4S reparatie

Mankeert er iets aan uw iPhone en wilt u proberen het euvel zelf te verhelpen? Dat kan! Bij ConsolePro bestelt u eenvoudig de iPhone 4 en 4S onderdelen die u nodig hebt. Ook onderdelen voor de oudere iPhone, zoals de 3G en 3GS kunt u eenvoudig online bestellen via ConsolePro.

Het bestellen van iPhone 4 en 4S onderdelen kan via onze online webshop. Op werkdagen voor 22.00 bestellen en betalen betekent dat uw order de volgende dag al in huis kan zijn.

Voordelige onderdelen iPhone

ConsolePro staat niet alleen bekend om haar uitgebreide assortiment, maar ook om haar voordelige aanbod in onderdelen voor de iPhone. Hierdoor wordt een iPhone reparatie ineens een stuk aantrekkelijker.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

iPhone 4 modelnummer op achterbehuizing: A1349, A1332
iPhone 4S modelnummer op achterbehuizing: A1431, A1387, A1387

Het is misschien iets waar u niet graag aan denkt, maar stel dat u uw geliefde iPhone 4S laat vallen op de straatstenen en er ontstaat een enorme barst, wat gaat u dan doen? Menig mens brengt de iPhone 4S voor reparatie weg om vervolgens een torenhoge factuur te betalen. Dit hoeft niet meer langer. iPhonePro biedt u alle originele onderdelen aan, zodat u uw iPhone 4S zelf kunt repareren. Ideaal!

Weg met dure reparaties

Een iPhone 4S reparatie kan al snel in de papieren lopen, zeker wanneer het probleem lastiger is dan het lijkt. Wat gepaard gaat met lange wachttijden. iPhonePro heeft daarom alle originele onderdelen in het assortiment opgenomen zodat een dure reparatie aan de iPhone 4S niet meer nodig is. U kunt vanaf nu uw iPhone 4S repareren met de onderdelen van iPhonePro. Herstel uw toestel zelf in zijn originele staat. Bestel wat u nodig heeft, zoals een nieuwe speaker, sensor stickers of scherm, en bespaar vele euro’s!

Snel bestellen

Het assortiment van iPhonePro is zeer uitgebreid en keurig geordend per type toestel. Zodra u alle onderdelen voor de reparatie van de iPhone 4S heeft gevonden kunt u deze eenvoudig bestellen. Plaatst u uw bestelling op een werkdag voor 22:00, dan ontvangt u alles de volgende dag al in huis.