Reparatie van een iPhone 5 (Model A1429)

Heeft u uw toestel laten vallen of werkt hij niet meer en is een reparatie aan de iPhone 5 noodzakelijk? Neem dan eens een kijkje in het uitgebreide assortiment met iPhone onderdelen van iPhonePro. Hierdoor kunt u zelf uw eigen iPhone 5 repareren. Bespaar hiermee hoge reparatiekosten en lange wachttijden. Ideaal, niet waar?

Een handig setje met alles wat je nodig hebt (incl pentalobe en kruiskop).
Een handleiding hoe een iPhone 5 scherm te vervangen staat: op ifixit.com.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Dure reparatie voor de iPhone 5

Vaak krijgt u een torenhoge rekening voorgeschoteld zodra u uw toestel weg brengt ter reparatie. Vanaf nu is dat verleden tijd. Is uw speaker kapot of is misschien de accu toe aan vervanging? iPhonePro heeft allerlei originele iPhone onderdelen van hoogstaande kwaliteit. Bestel wat u nodig heeft, met bijpassend gereedschap, en ga aan de slag. De dure rekeningen zijn verleden tijd, want iPhonePro heeft alle iPhone 5 reparatie onderdelen zeer scherp geprijsd.

Bestel gemakkelijk online

Wat u ook maar zoekt op het gebied van iPhone 5 onderdelen, iPhonePro heeft het opgenomen in het overzichtelijke assortiment. U kunt alles online bestellen, en mocht u vragen hebben dan staan wij voor u klaar. Weet u niet precies welk onderdeel u nodig heeft of hoe u het in uw iPhone 5 moet monteren? iPhonePro voorziet u graag van deskundig advies, zowel telefonisch als via de e-mail. Bestelt u op een werkdag voor 21:30 uur, dan heeft u uw aankoop de volgende dag al in huis.