iPhone 5 scherm

Ben je op zoek naar een nieuw iPhone 5 scherm vanwege een barst in je huidige scherm of een flink aantal krassen? Geen probleem, bestel voordelig een nieuw scherm voor uw iPhone 5 bij Consolepro. Bespaar op hoge reparatiekosten en lange wachttijden, kies voor de betrouwbare service en hoogstaande kwaliteit van Consolepro. Kijk snel verder in het ruime assortiment aan vele onderdelen en accessoires.

Bij alle iPhone schermen wordt een tempered glass screen protector bijgevoegd.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Een nieuw scherm voor de iPhone 5

Het zelf monteren van een nieuwe iPhone 5 behuizing kan tientallen euro’s besparen. Daarnaast heb je je toestel bij de hand en heb je geen last van lange wachttijden of bijkomende kosten. Je vindt bij Consolepro kwalitatief goede onderdelen geschikt voor alle type iPhones. Alles is verkrijgbaar tegen een zeer leuke prijs. Het zelf repareren van jouw iPhone 5 is dus niet alleen handig, maar ook kostenbesparend. Maak daarom vandaag nog de keuze om je toestel te voorzien van een nieuw scherm, Consolepro helpt je graag verder.

Persoonlijke service

Natuurlijk dien je enigszins te weten hoe je het glas van de iPhone 5 demonteert en herstelt. Wij van Consolepro willen je daar graag telefonisch of via de e-mail mee helpen of je voorzien van deskundig advies. Een iPhone 5 scherm bij Consolepro staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service. Bestel daarom voor 22:00 uur, en ga de eerst volgende werkdag al aan de slag met je aankoop.