Een dure reparatie voor uw iPhone 5C? (Model A1507)

Het is wellicht bij u bekend; een kapotte telefoon gaat vaak gepaard met een hoge reparatiefactuur. Dat is vanaf nu verleden tijd, want ConsolePro biedt u allerlei iPhone 5C reparatie onderdelen aan zodat u zelf aan de slag kunt. Een iPhone 5C zelf repareren is snel én stukken goedkoper dan wanneer u uw telefoon ter reparatie wegbrengt. Twijfel niet langer en kies voor de betrouwbaarheid en goede service van ConsolePro.

Een handig setje met alles wat je nodig hebt (incl pentalobe en kruiskop).
Een handleiding hoe een iPhone 5C scherm te vervangen staat: op ifixit.com.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Zelf de iPhone 5C repareren

ConsolePro heeft vele originele Apple artikelen in het aanbod opgenomen, waardoor een reparatie van de iPhone 5C een fluitje van een cent is. Een kapotte speaker, leeglopende accu of een scherm met een barst? ConsolePro heeft alles van de hoogste kwaliteit voor u! Een dure reparatie is overbodig zodra u de prijzen van ConsolePro onder ogen krijgt. Bestel daarom eenvoudig en snel via de webshop.

Online bestelling plaatsen

Bestellen bij ConsolePro is zeer eenvoudig. Via de webshop kunt u het gehele assortiment aan hoogstaande kwaliteitsonderdelen raadplegen. Heeft u gevonden wat u nodig heeft voor de reparatie van de iPhone 5C? Dan kunt u het bestellen en levert ConsolePro het bij u thuis af. Bestelt u op een werkdag voor 22:00 uur, dan heeft u uw aankoop de volgende dag al in huis. Mocht u vragen hebben over de onderdelen, dan voorziet ConsolePro u van advies.