iPhone 5c scherm

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone 5c scherm? Want je telefoon is uit je handen gevallen met de schermzijde naar de grond. Het gevolg; het scherm is voorzien van 1000 barsten en sterren. Er zit niets anders op het toestel ter reparatie weg te brengen. Of toch niet? Consolepro biedt jou de mogelijkheid een nieuwe iPhone 5C scherm te kopen, zodat je deze zelf kunt vervangen. Lijkt dit je ook wat en wilt je graag zelf uw toestel repareren? Kijk dan verder in het ConsolePro assortiment.

Bij alle iPhone schermen wordt een tempered glass screen protector bijgevoegd.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Een gebarsten scherm van de iPhone 5C

Je vraagt je misschien af wat het voordeel is van het zelf vervangen van de iPhone 5C behuizing. Allereerst bespaar je op de hoge reparatiefactuur, die je normaliter zou ontvangen. Consolepro biedt namelijk een nieuw scherm voor de iPhone 5C voor een zeer scherpe prijs aan. Ten tweede werk je sneller dan wanneer je jouw toestel wegbrengt, wat er voor zorgt dat je je iPhone 5C direct weer kunt gebruiken. Een iPhone 5C scherm bestellen bij ConsolePro heeft dus heel veel voordelen!

Bestel snel online bij ConsolePro

Een nieuw glas voor de iPhone 5C is eenvoudig te bestellen in de webshop. Met slechts een paar klikken is je bestelling geplaatst en wordt de aankoop naar je verstuurd. Wordt de order voor 22:00 geplaatst en per post verzonden? Dan mag je het de volgende werkdag al verwachten.