Een nieuw iPhone 5C scherm kopen

Het zal u maar gebeuren, uw telefoon valt uit uw handen met de schermzijde naar de grond. Het gevolg; het scherm is voorzien van 1000 barsten en sterren. Er zit niets anders op het toestel ter reparatie weg te brengen. Of toch niet? ConsolePro biedt u de mogelijkheid een nieuwe iPhone 5C scherm te kopen, zodat u deze zelf kunt vervangen. Lijkt dit u ook wat en wilt u graag zelf uw toestel repareren? Kijk dan verder in het ConsolePro assortiment.

Bij alle iPhone schermen wordt een tempered glass screen protector bijgevoegd.

4 Artikel(en)

4 Artikel(en)

Een gebarsten scherm van de iPhone 5C

U vraagt zich misschien af wat het voordeel is van het zelf vervangen van de iPhone 5C behuizing. Allereerst bespaart u op de hoge reparatiefactuur, die u normaliter zou ontvangen. ConsolePro biedt namelijk een nieuw scherm voor de iPhone 5C voor een zeer scherpe prijs aan. Ten tweede werkt u sneller dan wanneer u uw toestel wegbrengt, wat er voor zorgt dat u uw iPhone 5C direct weer kunt gebruiken. Een iPhone 5C scherm bestellen bij ConsolePro heeft dus heel veel voordelen!

Bestel snel online bij ConsolePro

Een nieuw glas voor de iPhone 5C is eenvoudig te bestellen in de webshop. Met slechts een paar klikken is uw bestelling geplaatst en wordt de aankoop naar u verstuurd. Wordt de order voor 22:00 geplaatst en per post verzonden? Dan kunt u het de volgende werkdag al verwachten.