iPhone 5S reparatie

U bent er hoogstwaarschijnlijk wel mee bekend, zodra uw toestel niet meer werkt gaat het vaak gepaard met hoge reparatiekosten. Dit is niet het geval wanneer u voor de service, kwaliteit en betrouwbaarheid van ConsolePro kiest. Bestel eenvoudig alle benodigde Apple onderdelen en u kunt uw eigen iPhone 5S zelf repareren. Voordelig én snel, dus wacht niet langer en bestel. De iPhone 5S heeft model nummer A1457 of A1530.

Een handig setje met alles wat je nodig hebt (incl pentalobe en kruiskop).
Een handleiding hoe een iPhone 5S scherm te vervangen staat: op ifixit.com.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Goedkope reparatie voor de iPhone 5S

Om uzelf tientallen euro’s te besparen kunt u wat u nodig heeft terugvinden in het uitgebreide assortiment van ConsolePro. Alle onderdelen zijn van hoogstaande kwaliteit en laag geprijsd in vergelijking met elders. Hierdoor is het een stuk voordeliger om een iPhone 5S te repareren in eigen tijd, waarbij u ook weer snel gebruik kunt maken van uw favoriete toestel. Of u nu op zoekt bent naar een nieuwe accu, sensoren of een button set, ConsolePro heeft het allemaal opgenomen in het aanbod.

Gemakkelijk online bestellen

Alles voor het zelf repareren van een iPhone 5S vindt u terug in het assortiment van de webshop. In slechts een paar stappen rondt u de bestelling af en wordt de aankoop thuis afgeleverd. Heeft u vragen over een reparatie van de iPhone 5S, dan verleent ConsolePro u graag deskundige hulp en advies. Bespaar hoge kosten en kies voor ConsolePro!