iPhone 5S scherm Digitizer LCD

Ben je op zoek naar een nieuw iPhone 5s scherm? Iets wat je graag wilt voorkomen; je toestel is per ongeluk uit je handen geglipt met als gevolg een grote barst en tientallen kleine krasjes op het scherm. Een nieuw scherm laten plaatsen is vaak erg prijzig. Consolepro heeft voor jou de ultieme oplossing met een uitgebreid aanbod aan Apple onderdelen. Koop nu een nieuw iPhone 5s scherm bij Consolepro tegen een scherpe prijs!

Bij alle iPhone schermen wordt een tempered glass screen protector bijgevoegd.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Bestel voordelig een scherm voor de iPhone 5s

Bespaar jezelf tientallen euro’s en lange wachttijden wanneer je het toestel wegbrengt ter reparatie. Zelf je telefoon repareren door een nieuwe iPhone 5s behuizing te monteren is niet alleen eenvoudig, maar ook vele malen goedkoper. De keuze bij Consolepro is enorm, waarbij alle onderdelen gesorteerd zijn op type iPhone, iPod en iPad. Het vinden van het juiste onderdeel is daarom een fluitje van een cent.

Sla je slag in online webshop

Een bestelling plaatsen in de webshop bij ConsolePro is eenvoudig. Met slechts een paar klikken wordt je bestelling doorgegeven en ontvang je je aankoop binnen enkele werkdagen in huis. Is uw order voor 22:00 binnen, dan wordt het de eerst volgende werkdag al bezorgd. Je hoeft dus nooit lang te wachten op een nieuw glas voor de iPhone 5s. Service, kwaliteit en betrouwbaarheid vind je natuurlijk bij ConsolePro.