iPhone 6 reparatie

Op het gebied van iPhones heeft ConsolePro al jaren vele onderdelen om zelf aan de slag te gaan. Zo ook om je iPhone 6 reparatie helemaal zelf te doen. ConsolePro is dé specialist op het gebied van reparatieonderdelen van de iPhone 6. Is je iPhone 6 recent gesneuveld en heb je een nieuwe voorkant nodig? Houdt de accu het niet langer vol dan een paar uur? Of zijn je iPhone 6 speakers kapot door waterschade? Kijk dan snel verder! Bij ons vind je het component dat aansluit bij jouw wensen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

iPhone 6 kapot? Zelf maken kan ook!

Het is je vast wel eens overkomen: je loopt op straat en laat in een gehaaste situatie je iPhone vallen. Deze belandt met een klap op de grond. Je verzamelt je moed en buigt om de smartphone op te pakken. Shit! Het scherm is gebroken en de volumeknoppen werken niet meer. Je iPhone 6 is kapot. Nu kun je kijken naar een nieuwe, of je iPhone 6 wegbrengen. Wij bieden de derde én goedkoopste optie: zelf je iPhone 6 onderdelen vervangen!

Het komt nooit gelegen, maar de volgende problemen kunnen voorvallen bij je iPhone 6:

  • Scherm is gebarsten of gebroken
  • Accu begeeft het langzaam
  • Sensor in de home button is defect
  • Camera werkt niet meer
  • Trilfunctie is gebrekig
  • Of ben je de EarPods of USB-stekker kwijt?

Onderdelen voor je iPhone 6 reparatie

Voor de kapotte componenten en onderdelen in je iPhone 6 heeft ConsolePro een uitgebreid assortiment. Bestel je iPhone 6 onderdelen bij ons en je kunt direct aan de slag met het repareren. Van het scherm tot de accu en EarPods. Alles altijd gloednieuw en van de juiste kwaliteit! Om het je gemakkelijk te maken hebben we de vele iPhone 6 onderdelen opgedeeld in de volgende categorieën:

  • Digitizer LCD-Scherm – kies uit verschillende soorten kwalitatieve displays in zwart en wit
  • Reparatie onderdelen – ruime keuze uit veel verschillende componenten
  • Gereedschap en tools – alles om de behuizing en schroefjes te monteren en om componenten goed te kunnen vervangen
  • Accessoires – losse toebehoren waaronder EarPods, covers en kabeltjes

Zelf je kapotte iPhone 6 maken

Ga je zelf aan de slag met de reparatie van je iPhone? Goed bezig! Afhankelijk van de onderdelen, het gereedschap en je kennis; kun je aan de slag met de reparatie van je iPhone 6 als de onderdelen binnen zijn. Zorg dus dat je alles compleet hebt voor je gaat beginnen. Dit maakt het repareren voor jou gemakkelijker en verkleint de kans op eventuele fouten. Zo ben je achteraf verzekerd van het beste eindresultaat en een goed werkende iPhone!

Wij hebben de beste onderdelen voor je iPhone 6 reparatie in huis! Mis je een duidelijk stappenplan? Dan vind je alle iPhone 6 handleidingen op een rijtje op ifixit.com.