iPhone 6 Plus onderdelen

Vergeet de dure reparatie facturen en ga zelf aan de slag. Herstel uw toestel in de originele staat door alle onderdelen voor de iPhone 6 Plus te bestellen bij ConsolePro. Wat u ook maar zoekt, u zult het hier in het uitgebreide assortiment vinden. Alles is zeer scherp geprijsd en voorzien van hoogstaande kwaliteit. Twijfel niet langer, bij ConsolePro kunt u alle iPhone 6 Plus onderdelen kopen!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Uw toestel zelf repareren

Kampt u met een slecht werkende accu, sensors die niet meer functioneren of wellicht een barst in uw scherm? Repareer het helemaal zelf en bespaar tientallen euro’s. Alle onderdelen voor uw iPhone 6 Plus vindt u bij ConsolePro. Stuk voor stuk zijn het prima onderdelen van Apple fabricaat. En mocht u vragen hebben over de aanschaf van een bepaald onderdeel of weet u niet hoe u deze dient te monteren? ConsolePro staat u graag bij met deskundige hulp en advies. Persoonlijke service staat bij ConsolePro in een zeer hoog vaandel.

Bestel snel in de webshop

Bij ConsolePro kunt u de benodigde onderdelen kopen om zelf uw toestel weer te herstellen. Van waterschade tot barsten en van leeglopende accu’s tot kapotte speakers. Bestel snel en betaal bij besteding boven de €150,- euro geen verzendkosten. Is uw bestelling op een werkdag voor 22:00 geplaatst? Dan wordt uw aankoop de eerst volgende dag thuisbezorgd.