iPhone 6 scherm Digitizer LCD

Zoek je een nieuw iPhone 6 scherm want ja, je kent het wel: je iPhone valt op de slechtste plek op de grond. Een laatste vervloeking naar jezelf en de iPhone 6 belandt met een harde klap op de grond. Shit! Je iPhone 6 scherm is gebarsten. Gelukkig is na zo’n val je iPhone meestal nog wel te gebruiken. De bovenste laag van de iPhone 6 voorkant is namelijk een stuk kwetsbaarder dan de laag eronder. Toch denk je dat het zo niet langer kan en kijkt naar de mogelijkheden. Zelf het iPhone 6 scherm vervangen met de onderdelen van Consolepro is de goedkoopste optie! Bestel vandaag nog onze scherp geprijsde artikelen en je telefoon is snel weer de oude!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Onze iPhone 6 voorkanten

In het aanbod van ConsolePro vind je iPhone 6 schermen van verschillende soorten kwaliteit. Op deze manier kun je het scherm kiezen dat bij jou past. De laagst geprijsde AA-variant heeft een degelijk en sterk scherm. Mogelijk zijn de kleurweergave en de warmte van het AA scherm wel anders dan je gewend bent. Wil je voor de middenweg gaan? Bestel dan onze AAA-variant iPhone 6 scherm met origineel LCD display. Onderdelen zoals de glasplaat, digitizer en flexkabels zijn van derden.

Wil je gaan voor de beste optie? Ons OEM-spec (Original Equipment Manufacturer) iPhone 6 scherm heeft het beste display dat je kunt wensen. Dit scherm is vrijwel identiek aan je oude scherm en kwaliteit van de bovenste plank!

Stap voor stap je iPhone 6 scherm vervangen

Is je iPhone 6 voorkant of scherm net binnen gekomen? Top! Dan kan jij, een vriend of specialist deze er in gaan zetten. Zorg er echter voor dat je alle kennis en gereedschappen in huis hebt voor de je gaat beginnen. Zo ben je goed voorbereid en verklein je de kans op eventuele fouten. Daarnaast is het essentieel dat je de juiste gereedschappen hebt om het scherm foutloos te kunnen vervangen. Heb je alles? Dan ben je klaar om te beginnen!

Vraag je je af hoe je het scherm moet vervangen? Bekijk dan de iPhone 6 handleiding op ifixit.com.