iPhone 6 onderdelen

Gebruik je in het dagelijks leven veelvuldig je iPhone? Gaat je batterijniveau al drastisch omlaag na een beetje appen en muziek luisteren? Dan is er een grote kans dat de kwaliteit van je iPhone 6 batterij achteruit is gegaan. De tijdelijke, maar onhandige optie is om je iPhone dagelijks aan te sluiten op een powerbank. Echter na een tijdje besef je dat dit niet de oplossing is voor de lange termijn. Wij bij ConsolePro hebben een beter alternatief voor je: vervang goedkoop de batterij van je iPhone 6!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Vervangen zelf je iPhone 6 accu

Zit je er over na te denken om zelf je iPhone 6 accu te vervangen? Goed bezig! Met een nieuwe iPhone 6 batterij van ConsolePro is je iPhone zo weer de oude. Nadat je de accu vervangen hebt gaat deze zeer eenvoudig weer een hele dag mee. Zo hoef je hem tussendoor niet op te laden via het stopcontact of een powerbank. Erg handig voor als je er een hele dag op uit bent en je niet gemakkelijk even je iPhone op kan laden. Met een nieuwe accu staat je iPhone weer de hele dag voor je klaar!

Andere onderdelen voor je iPhone

Zijn er andere onderdelen die aan vervanging toe zijn in je iPhone? Naast gloednieuwe iPhone 6 accu’s heeft ConsolePro ook diverse iPhone 6 onderdelen om je iPhone te fixen. Zo bescherm je met de iPhone 6 case je iPhone van een val. Of heb je wellicht het volume een keer te hard gezet en zoek je nieuwe luidsprekers voor je iPhone? Misschien wil je de look is opfrissen en voor een andere kleur behuizing gaan? Op deze en vele andere defecten en wensen heeft ConsolePro nieuwe onderdelen voor jou.  Tot ons assortiment behoren onder andere:

  • Behuizingen
  • Camera (achter)
  • Home Buttons
  • Luidsprekers/ oorsprekers
  • SIM kaart lade
  • Trilmotoren
  • Volumeknoppen

iPhone 6 zelf repareren

Ga je zelf je iPhone 6 batterij zelf vervangen? Neem dan een passende Kruiskop schroevendraaier bij je bestelling. Liever verzekert zijn van een goede operatie? Neem dan een volledige reparatieset! Zo weet je zeker dat je alle iPhone 6 gereedschap in huis hebt. Heb je de juiste tools? Kijk dan hier om je iPhone 6 accu te vervangen. Of bekijk alle andere iPhone 6 handleidingen van ifixit.com. Zo heb je je iPhone batterij, camera, knoppen, speaker of andere componenten zo vervangen!

Heb jij een van bovenstaande onderdelen nodig om je kapotte component mee te vervangen? Kijk dan snel verder wat we allemaal hebben voor iPhone 6.