iPhone 7 reparatie

ConsolePro biedt een ruim aanbod van onderdelen om jouw iPhone 7 te repareren. Als specialist op het gebied van reparatie onderdelen voor smartphones en gameconsoles kan deze populaire iPhone niet achterblijven. De iPhone 7 werd geïntroduceerd in september 2016 en ging diezelfde maand nog in de verkoop. Opmerkelijk daarbij waren de omstreden veranderingen die werden doorgevoerd op de opvolger van de iPhone 6S. Naast de fysieke home knop verdween namelijk ook de 3,5mm audio jack. Nu is over het algemeen bekend dat een iPhone helaas behoorlijk kwetsbaar kunnen zijn. Laat je hem vallen zonder hoesje? Dan weet je vaak al hoe laat het is! Daarom zijn wij er voor je. Consolepro biedt losse reparatie onderdelen zoals schermen, achterkanten en accessoires

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Kapotte iPhone 7

Je kent het wel: je staat in een kamer met een harde ondergrond en laat je iPhone vallen. In de milliseconden dat de iPhone valt maakt een naar gevoel in je buik zich meester van je. Hij landt met de achterkant naar boven en je vreest het ergste. Langzaam raap je hem op en je merkt dat het scherm gebarsten is en de volumeknoppen het niet meer doen. Shit! Je iPhone 7 kapot… Dit had echt geen betere timing kunnen hebben.

Het komt altijd zeer ongelukkig, maar de volgende problemen kun je zelf bij je iPhone 7 maken:

  • Scherm is gebarsten of gebroken.
  • Accu begeeft het langzaam.
  • Sensor in de home button is defect.
  • Camera werkt niet meer.
  • Trilfunctie is gebrekig.
  • Of ben je de EarPods of USB-stekker kwijt?

Onderdelen voor je iPhone 7

ConsolePro heeft een uitgebreid assortiment van iPhone 7 reparatie onderdelen om de kapotte componenten in je toestel mee te vervangen. Van de accu tot de water sensor stickers, en van EarPods tot USB-stekkers. Alles altijd geheel nieuw en van prima kwaliteit! Om onderscheid te maken tussen de grote hoeveelheid iPhone 7 onderdelen hebben we ze opgedeeld in de volgende categorieën:

  • Digitizer LCD-Scherm – kies uit verschillende soorten kwalitatieve displays in zwart en wit.
  • Reparatie onderdelen – ruime keuze uit veel verschillende componenten.
  • Gereedschap en tools – alles om de behuizing en schroefjes te monteren en om componenten goed te kunnen vervangen.
  • Accessoires – losse toebehoren waaronder EarPods, covers en kabeltjes.

iPhone 7 maken

Hoe lang het duurt voordat je iPhone weer helemaal de oude is hangt af van verschillende factoren. Zo heb je bijvoorbeeld de juiste onderdelen, het gereedschap en de juiste kennis nodig. Ontbreekt een van deze dan kun je beter nog even wachten met het vervangen. Zorg dus dat je begint als je alles compleet hebt! Dit maakt het voor jou makkelijker en verkleint de kans op fouten. Je wilt natuurlijk niet nog verder van huis zijn door een verkeerde handeling te doen.

Ga je je iPhone 7 reparatie laten doen door een specialist, een vriend of misschien wel zelf? Wij hebben de beste onderdelen voor je iPhone 7 reparatie in huis! Mis je een duidelijk stappenplan? Dan vind je alle iPhone 7 handleidingen op een rijtje op ifixit.com.

De iPhone 7 heeft het volgende modelnummer op achterbehuizing: A1660, A1778 of A1779