iPhone 7 accessoires

Ben je de USB-kabel voor je iPhone 7 kwijt? Zijn je EarPods kapotgegaan tijdens het sporten? Of heb je andere accessoires die aan vervanging toe zijn? Dan hebben we bij ConsolePro precies de iPhone 7 accessoires die je zoekt.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

De nodige kabels voor je iPhone 7

Natuurlijk kwamen alle kabels mee bij het uitpakken van je iPhone 7 accessoires. Echter zit een ongeluk in een klein hoekje. Die USB-kabel heeft door dat vele gebruik zo ineens kabelbreuk; je EarPods vallen tijdens het fietsen uit en komen tussen de spaken; of je verliest je iPhone audiokabel. Erg vervelend omdat je hem zo hard nodig had. Niet getreurd! Wij hebben ze voor je in het assortiment voor een aantrekkelijk prijsje.

Minimale bescherming op je iPhone 7 aanbrengen

Naast de bekabeling en andere accessoires als de EarPods en USB-stekkers, kun je bij ons ook de juiste bescherming kopen! Zo hebben we twee verschillende soorten beschermhoezen. Die eerste is transparant en geeft je iPhone 7 de minimale bescherming die het nodig heeft Ook is hij voorzien van een glad oppervlakte zodat die soepel in je broek of tas glijdt. De andere is eveneens transparant, maar biedt door het lichte profiel op de achterkant van de case meer grip in je hand. Erg handig als je bijvoorbeeld veel je mobiel vast hebt terwijl je beweegt. Om het af te maken kun je een screenprotector van temperered glass gebruiken. Deze dient tijdens een val voor schokabsorptie van je beeldscherm.

Mis je iPhone 7 accessoires die je normaal wel zou gebruiken? Werkt die kabel niet meer naar behoren? Of zoek je minimale bescherming voor je iPhone? Dan zijn onderstaande accessoires wat voor jou!