iPhone 7 achterkant

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone 7 achterkant want deze is gevallen en nu zitten er helaas barsten in de behuizing? Balen! Een sterker hoesje had misschien het verschil kunnen maken. Gelukkig hebben wij de beste en goedkoopste oplossing voor je. Bij ons vind je behuizingen in verschillende kleuren mét of zonder de small parts. We hebben bijvoorbeeld de iPhone 7 achterkant gitzwart met small parts en de goedkopere variant zonder small parts. Bestel je iPhone 7 achterkant daarom simpel en snel bij Consolepro, dé specialist in iPhone onderdelen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Onze iPhone 7 behuizingen

Weet je 100% zeker dat het alleen de achterkant gesneuveld is? Ga dan voor de iPhone 7 achterkant zonder small parts. Zijn er naast je achterkant nog meer onderdelen zoals knopjes of hardware beschadigd? Kies dan voor de iPhone 7 behuizingen inclusief small parts. Zo heb je straks niet alleen een nieuwe achterkant voor je smartphone, maar ook van vele andere fragiele onderdelen waaronder:

  • SIM kaart lade
  • Volumeknoppen
  • Mute knop
  • Luidspreker
  • Trilmotor
  • Batterij tape

ConsolePro heeft iPhone 7 achterkanten voor jou in de bekende kleuren gitzwart, spacegrijs, zilver, goud en rosegoud.

Je Iphone 7 achterkant zelf vervangen

Heb je nen keuze kunnen maken tussen de verschillende kleuren? En ga jij of je vriend(in) deze straks vervangen? Fijn! We willen je adviseren om eerst alle nodige kennis en gereedschappen in huis te halen. Zo weet je zeker waar je aan begint en ben je goed voorbereid. Het gebruiken van de juiste gereedschappen is namelijk essentieel om het scherm foutloos te kunnen vervangen. Zo heb je onder andere een pentalobe en een kruiskopschroevendraaier nodig. Dit gereedschap leveren wij natuurlijk ook.

Weet je niet hoe je de iPhone 7 behuizing moet vervangen? Bekijk dan de handleiding op ifixit.com.