iPhone 7 scherm Digitizer LCD

Het is de meest voorkomende reparatie in de iPhone geschiedenis: het vervangen van je scherm. Is het niet de voorkant? Dan wel de achterkant. Je iPhone valt van een bepaalde hoogte op de grond en dat leidt tot een gebarsten, of erger nog gebroken scherm. Vaak doet deze het dan nog wel, omdat alleen de glas laag kapot is. Het glasplaatje is als bovenste laag zeer dun en kwetsbaar. De onderliggende laag kan echter wat meer verdragen en overleeft meestal de val. Hoewel je je iPhone dus normaal kan bedienen is het aanzicht minder rooskleurig.

Voor meer informatie over de verschillende kwaliteiten van iPhone onderdelen lees onze informatie pagina: Kwaliteit iPhone scherm

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Onze iPhone 7 voorkanten

Bij ons heb je keuze uit drie verschillende iPhone 7 schermen van verschillend kwaliteit. Zo kun je zelf bepalen welk scherm het beste bij jou past! Onze zachts geprijsde variant heeft een kwalitatief goed scherm. Deze prijs kunnen we bieden doordat het scherm een iets ander kleurweergave en warmte weergeeft. De uitstekende middenweg is ons tweede iPhone scherm met origineel LCD display. Onderdelen zoals de glasplaat, digitizer, flexkabels zijn van derden.

Wil je gaan voor de beste kwaliteit? Kies dan voor het OEM-spec (Original Equipment Manufacturer) display. Dit scherm is identiek aan je oude scherm en kwaliteit van de bovenste plank!

Stap voor stap je iPhone 7 scherm vervangen

Heb je de onderdelen binnen om aan de slag te gaan met je iPhone 7 scherm? Zit je te popelen om dat gebarsten scherm van je iPhone 7 voorkant te vervangen, maar mis je het gereedschap of de kennis? Wacht dan nog even voordat je aan de slag gaat. Het is namelijk essentieel dat je de juiste gereedschappen hebt om het scherm foutloos te kunnen vervangen. Zo heb je onder andere een pentalobe en een kruiskopschroevendraaier nodig. Weet je niet hoe je het scherm moet vervangen? Bekijk dan de handleiding op ifixit.com.

Ga je zelf het scherm van je iPhone vervangen? Hierboven vind je alle iPhone 7 schermen in ons assortiment. We hebben ze in het zwart en in het wit.