iPhone 7 gereedschap

Heb je alle benodigde onderdelen die je wilt gaan vervangen in je iPhone? Dan heb je ook zeker het iPhone 7 gereedschap nodig om bij de betreffende onderdelen te komen. In bijna alle gevallen moeten bepaalde onderdelen er waarschijnlijk eerst uit. Het zou dus kunnen dat je een paar boutjes en kabeltjes moet loshalen voordat je bij de component bent. We raden je ten zeerste aan om het stappenplan op nl.ifixit.com door te nemen zodat je weet welk gereedschap je nodig hebt. ConsolePro heeft al deze gereedschappen voor je in het assortiment.

2 Artikel(en)

2 Artikel(en)

Volledige iPhone 7 reparatieset

Ga je vele onderdelen vervangen of moet je bij een component wat niet makkelijk te bereiken is? Kies dan voor een uitgebreide reparatieset. Je kunt het zien als een volledige iPhone 7 gereedschap set met alle tools om handig en secuur bij de juiste onderdelen te komen. Zo heeft ConsolePro een 9-delig, 10-delig en 12-delige reparatieset met alle hulpmiddelen. De volgende tools vindt je sowieso terug in deze reparatiesets:

  • Verschillende schroevendraaiers
  • Zuignap
  • Plectrum
  • Plastic spatel

Kleine iPhone reparatie

Voor de reparaties waarbij je verder niet te diep de telefoon in hoeft hebben we ook losse tools. Zo is de schroevendraaier onmisbaar om zelfs maar de iPhone te openen. Naast de verschillende losse schroevendraaiers hebben wij ook nylon sticks en opening tools. Deze onderdelen zijn essentieel wil je überhaupt bij het moederbord komen. Om tot een conclusie te komen, zelfs voor de kleinste reparaties heb je iPhone 7 gereedschap nodig.

Wij raden aan om de volledige reperatieset te nemen als je voor het eerst iets gaat vervangen. Heb je al wat gereedschap dan kun je bij ons ook sommige tools los krijgen. Ideaal toch?!