iPhone 7 onderdelen

Gebruik je je iPhone veel? Draai je zware apps die veel energie vreten? Of laad je je telefoon op met een oplader die niet geschikt is voor je iPhone 7 batterij? Dan zou het maar zo kunnen dat de kwaliteit er van snel achteruit gaat. Als tijdelijke oplossing zou je je iPhone aan kunnen sluiten op een portable charger (of powerbank). Op den duur kom je erachter dat dit niet de oplossing is waar je naar zoekt. Wij hebben voor jou een goed alternatief: vervang goedkoop de batterij van je iPhone 7!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Het vervangen van de iPhone 7 accu

Heb je de beslissing gemaakt? Ga je zelf de iPhone 7 accu vervangen? Top! Met een nieuwe accu van ConsolePro ben je weer voorzien van een efficiënter werkende batterij. Dit houdt in dat je je iPhone 7 batterij weer de hele dag kan gebruiken zonder hem op te laden. Erg fijn dat je deze niet meer hoeft op te laden als je gaat reizen of naar het werk bent. Want met de nieuwe accu houdt de iPhone het op batterijniveau makkelijk weer een hele dag vol.

Andere iPhone onderdelen

Naast nieuwe accu’s heeft ConsolePro vele andere onderdelen voor jouw iPhone 7. Zo ben je misschien toe aan een eenvoudig doch essentiële beschermhoes om de klappen op te vangen. Of is de camera van je iPhone kapotgegaan om de een of andere reden. Of heb je het volume misschien een keer te hard gezet waardoor de speaker is opgeblazen. Op al deze en vele andere defecten heeft ConsolePro voor jou nieuwe onderdelen. Tot ons assortiment behoren onder andere:

  • Behuizingen
  • Camera (achter)
  • Home Buttons
  • Luidsprekers / oorsprekers
  • SIM-slides
  • Trilmotoren
  • Volumeknoppen

iPhone onderdelen zelf installeren

Ga je de iPhone 7 batterij of andere onderdelen zelf verwijderen en vervangen? Neem dan de Triwing schroevendraaier bij je bestelling. Deze schroevendraaier is geschikt voor de iPhone 7, iPhone 7 plus en de Apple Watch. Naast de juiste benodigdheden heb je ook de minimale kennis nodig. Op nl.ifixit.com vind je een stap-voor-stap beschrijving voor de component dat jij wilt installeren. Handleidingen zijn er al voor het vervangen van je: batterij, scherm, camera, knoppen en speaker.

Heb jij een van bovenstaande reparatie onderdelen nodig om je kapotte component mee te vervangen? Dan zit je hier dus goed! Bekijk hier ons complete assortiment.