iPhone 8 accessoires

Is de USB-kabel voor je iPhone 8 verdwenen? Zijn je EarPods kapotgegaan in de regen? Of heb je andere accessoires die aan vervanging toe zijn? Dan hebben we bij ConsolePro precies de iPhone 8 accessoires die je zoekt. Dat met de kwaliteit die het best bij jou past. Zo zijn sommige producten voorzien van AA, anderen hebben weer AAA en onze beste producten zijn voorzien van OEM. Wil je meer weten over de verschillen tussen deze kwaliteiten? Lees dan meer hierover op de kwaliteit informatiepagina.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

De nodige kabels voor je iPhone 8

Bij het uitpakken van je iPhone 8 accessoires kwamen natuurlijk alle nodige kabeltjes mee. Een ongeluk zit echter in een klein hoekje. Die USB-kabel heeft door dat vele gebruik zo ineens kabelbreuk… Je EarPods vallen tijdens het fietsen uit en komen tussen de spaken. Shit! Of je verliest je iPhone audiokabel door dat kleine onhandige formaat. Erg vervelend omdat je hem zo hard nodig had. Niet getreurd! Wij hebben ze voor je in het assortiment voor een aantrekkelijk prijsje.

Minimale bescherming voor je iPhone 8

Zorg voor een goede bescherming van je iPhone 8! Daarom hebben we twee verschillende soorten beschermhoezen. Die eerste is transparant en geeft je iPhone 8 de minimale bescherming die het nodig heeft. De andere is eveneens transparant, maar biedt door het lichte profiel op de achterkant van de case meer grip in je hand. Erg handig als je bijvoorbeeld veel je mobiel vasthebt terwijl je beweegt. Maak het af met een screenprotector van temperered glass! Deze dient tijdens een val voor schokabsorptie van je beeldscherm en is een echte aanrader.

Werkt die ene kabel niet meer naar behoren? Of zoek je minimale bescherming voor je iPhone? Dan zijn deze accessoires zeker wat voor jou!