iPhone 8 achterkant

Zoek je een nieuwe iPhone 8 achterkant? Consolepro heeft deze in meerdere kleuren beschikbaar. Voor de iPhone 8 heeft Apple weer gekozen voor een glazen achterkant, net zoals bij de iPhone 4 en 4S van jaren geleden. Het gebruik van een glasplaat is niet alleen een design keuze geweest maar heeft ook een belangrijke functie. Door gebruik van een glazen achterkant kan de iPhone 8 draadloos opladen.

Bij de iPhone 8 is de achterkant verlijmd met het aluminium frame. Het los maken van de glasplaat van het aluminium frame is zeer complex en is zonder speciale apparatuur en veel ervaring niet mogelijk. Wanneer de glasplaat een kras of barst heeft dan is in veel gevallen de enige mogelijke reparatie door de achterkant in zijn geheel te vervangen.Gelukkig hebben wij de beste en goedkoopste oplossing voor je! Bij ons vind je behuizingen voor je iPhone 8 scherp geprijsd in alle beschikbare kleuren zoals zilver, goud en grijs. Bestel je iPhone 8 achterkant daarom bij Consolepro.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Onze iPhone 8 behuizingen

Weet je vrij zeker dat het alleen maar de achterkant is die kapot is gegaan? Ga dan voor de achterkant zonder small parts. Zijn er naast je achterkant nog meer onderdelen zoals knopjes of hardware kapotgegaan? Ga dan voor onze iPhone 8 behuizingen inclusief small parts. Zo ben je niet alleen voorzien van de achterkant zelf, maar ook van vele andere fragiele onderdelen waaronder:

  • SIM kaart lade
  • Volumeknoppen
  • Mute knop
  • Luidspreker
  • Trilmotor
  • Batterij tape

ConsolePro heeft iPhone 8 achterkanten voor jou in de kleuren Gitzwart, Spacegrijs, Zilver, Goud en Rosegoud.

Stap voor stap je iPhone 8 achterkant vervangen

Heb je een mooie achterkant gevonden voor je iPhone 8? En ga jij deze binnenkort vervangen? Top! We willen je wel adviseren om eerst alle nodige kennis en gereedschappen in huis te halen. Zo weet je zeker waar je aan begint en ben je goed voorbereid. Het is namelijk essentieel dat je de juiste gereedschappen hebt om het scherm foutloos te kunnen vervangen. Zo heb je onder andere een pentalobe en een kruiskopschroevendraaier nodig.

Weet je niet hoe je het behuizing moet vervangen? Bekijk dan de handleiding op ifixit.com.