iPhone 8 achterkant vervangen

Als niet de voorkant van je iPhone 8 is gesneuveld, dan wel de achterkant. Je iPhone 8 valt van een bepaalde hoogte op de grond en je ziet diepe barsten in de achterkant. Shit! Had je er maar een hoesje of cover omheen gedaan. Gelukkig hebben wij de beste en goedkoopste oplossing voor je! Bij ons vind je behuizingen in verschillende kleuren met of zonder de small parts. 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Onze iPhone 8 behuizingen

Weet je vrij zeker dat het alleen maar de achterkant is die kapot is gegaan? Ga dan voor de achterkant zonder small parts. Zijn er naast je achterkant nog meer onderdelen zoals knopjes of hardware kapotgegaan? Ga dan voor onze iPhone 8 behuizingen inclusief small parts. Zo ben je niet alleen voorzien van de achterkant zelf, maar ook van vele andere fragiele onderdelen waaronder:

  • SIM kaart lade
  • Volumeknoppen
  • Mute knop
  • Luidspreker
  • Trilmotor
  • Batterij tape

ConsolePro heeft iPhone 8 achterkanten voor jou in de kleuren Gitzwart, Spacegrijs, Zilver, Goud en Rosegoud.

Stap voor stap je iPhone 8 achterkant vervangen

Heb je een mooie achterkant gevonden voor je iPhone 8? En ga jij deze binnenkort vervangen? Top! We willen je wel adviseren om eerst alle nodige kennis en gereedschappen in huis te halen. Zo weet je zeker waar je aan begint en ben je goed voorbereid. Het is namelijk essentieel dat je de juiste gereedschappen hebt om het scherm foutloos te kunnen vervangen. Zo heb je onder andere een pentalobe en een kruiskopschroevendraaier nodig.

Weet je niet hoe je het behuizing moet vervangen? Bekijk dan de handleiding op ifixit.com.