iPhone 8 scherm Digitizer LCD

Is jouw iPhone 8 scherm stuk en toe aan vervanging? Bestel dan je digitizer LCD scherm bij ConsolePro. Wij bieden zwarte of witte schermen tegen een zeer scherpe prijs. Het iPhone 8 scherm zorgt er voor dat je weer optimaal gebruik van je iPhone kunt maken. Zit er een barst in je glas, heb je een zwart scherm (kapot LCD) of mankementen aan je touchscreen? Geen probleem. Met een nieuw iPhone 8 scherm is je telefoon snel weer de oude en kun je deze weer onbezorgd gebruiken. Bij alle iPhone schermen wordt een tempered glass screen protector bijgevoegd.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Scherm voor iPhone 8 bestellen

Een nieuw scherm voor je iPhone 8 bestel je natuurlijk bij ConsolePro. Wij garanderen een hoogwaardige kwaliteit beeldscherm. Echter hebben wij ook verschillende kwaliteitsniveaus zoals AA, AAA en OEM, waarbij de OEM variant bestaat uit de hoogste kwaliteit onderdelen en prijs. Al onze smartphone schermen zijn nieuw, ongebruikt en niet refurbished.

iPhone 8 scherm vervangen

Wil jij zelf je iPhone 8 scherm vervangen en jezelf de kosten van een dure reparatie besparen? Er zijn voldoende video’s te vinden waar stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je een iPhone 8 scherm vervangt. We adviseren we wel om een iPhone 8 reparatieset te gebruiken. Gemiddeld duurt het vervangen van een iPhone 8 scherm 30 minuten, dus neem ook rustig de tijd en ga niet haasten.

Bestel je iPhone 8 scherm vandaag nog op ConsolePro en profiteer van onze voordelen;

  • Scherpe prijs
  • Hoge prijs/kwaliteitverhouding
  • Voor 22:00 uur besteld is morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Hoge klanttevredenheid

 Heb je nog vragen over onze producten? Neem contact met ons op en we helpen je verder.