iPhone 8 onderdelen

Maak je veelvuldig gebruik van je iPhone 8? Draai je zware apps die veel energie vreten? Of gebruik je een oplader die niet geschikt is voor je iPhone 8? Dan zou het maar zo kunnen dat de kwaliteit snel achteruit gaat. Als tijdelijke oplossing zou je je iPhone aan kunnen sluiten op een powerbank. Na een tijdje kom je erachter dat dit niet de oplossing is die je voor ogen had. Wij hebben voor jou een uitstekende oplossing: vervang goedkoop de batterij van je iPhone 8!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Het vervangen van de iPhone 8 accu

Ga je zelf de iPhone 8 accu vervangen? Netjes! Binnen de kortste keren ben je weer voorzien van een efficiënter werkende batterij. Hier zorgt de nieuwe accu van ConsolePro voor. Na het vervangen gaat de accu van je iPhone 8 weer makkelijk de hele dag mee zonder deze op te laden. Erg fijn dat je deze niet meer hoeft op te laden als je gaat reizen of naar het werk bent. Met de nieuwe batterij staat je iPhone weer de hele dag aan je zij!

Andere iPhone 8 onderdelen

Mis je nog andere onderdelen voor je iPhone 8? Naast gloednieuwe accu’s heeft ConsolePro ook vele andere onderdelen. Zo kun je misschien een eenvoudig doch essentiële beschermhoes gebruiken om een val deels op te kunnen vangen. Of misschien is de camera van je iPhone 8 kapotgegaan om de een of andere reden? Of wellicht heb je het volume misschien een keer te hard gezet waardoor de luidspreker is opgeblazen? Op al deze en vele andere defecten heeft ConsolePro voor jou nieuwe onderdelen. Tot ons assortiment behoren onder andere:

  • Behuizingen
  • Camera (achter)
  • Home Buttons
  • Luidsprekers/ oorsprekers
  • SIM kaart lade
  • Trilmotoren
  • Volumeknoppen

iPhone 8 onderdelen zelf installeren

Ga je de iPhone 8 batterij of andere onderdelen zelf verwijderen en vervangen? Neem dan de Triwing schroevendraaier bij je bestelling. Deze schroevendraaier is geschikt voor de iPhone 8, iPhone 8 plus en de Apple Watch. Naast de juiste benodigdheden heb je ook zeker wat kennis en een mate van handigheid nodig. Op ifixit.com vind je een stap-voor-stap beschrijving voor de component dat jij wilt installeren. Handleidingen zijn er al voor het vervangen van je: batterij, scherm, camera, knoppen en speaker.

Heb jij een van bovenstaande reparatie onderdelen nodig om je kapotte component mee te vervangen? Dan zit je hier dus goed! Bekijk hieronder ons complete assortiment.