iPhone X reparatie

De iPhone X, het nieuwste model van Apple. Ondanks dat dit model weer voorzien is van geavanceerde technieken en onderdelen kan het natuurlijk altijd gebeuren dat er iets stuk gaat. In dat geval ga je natuurlijk naar ConsolePro. Wij hebben alle benodigde onderdelen en accessoires om jouw iPhone X weer als nieuw te maken. Deze onderdelen zijn speciaal gemaakt voor dit model, zodat je er zeker bent dat ze optimaal functioneren en je weer jaren vooruit kunt met je iPhone X. Bestel jouw iPhone X onderdelen bij ConsolePro. Wij zijn al jarenlang een vertrouwd adres voor iPhone onderdelen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

iPhone X reparatie

Tot het assortiment van ConsolePro behoren onderdelen die zowel eenvoudig, als lastig, te installeren zijn. Het repareren van je iPhone X kun je vaak dus zelf doen, echter heb je hier wel een reparatiesetje (apart te bestellen) voor nodig. Ben je van plan om zelf aan de slag te gaan? Volg dan wel een duidelijke instructiehandleiding en neem de tijd om deze door te nemen. Met het zelf repareren van je iPhone X bespaar je hoge reparatiekosten, echter dien je wel voorzichtig te werk te gaan. 

Twijfel je welke onderdelen je nodig hebt? Neem even contact op met ConsolePro. We adviseren je graag hierover en geven je tips hoe je het beste de onderdelen van je iPhone X kunt vervangen.