Nintendo Switch reparatie onderdelen

Op zoek naar reparatie onderdelen voor je Nintendo Switch console of controller? In onze webshop kun je diverse reparatie onderdelen voor je Nintendo Switch kopen. Bestel onderdelen voor je Nintendo Switch online en profiteer van scherpe prijzen en snelle levertijden. Bestel je vandaag voor 22:00 in onze webshop? Dan heb je de producten de volgende dag al in huis!

Bekijk reparatie onderdelen voor je Nintendo Switch console en bestel direct online.

Twijfel je of je zelf de reparatie kan doen? Breng of stuur je Nintendo Switch naar ons, wij bieden alle reparaties aan.

50 Artikel(en)

50 Artikel(en)

Hoe Nintendo switch zelf repareren?

Met de Nintendo Switch speelt je thuis én onderweg je favoriete games. De fijne spelcomputer is een gebruiksvoorwerp en dat betekent dat er – helaas – wel eens wat kapot kan gaan. Zo kunnen er meerdere onderdelen van je controller of console kapot gaan. Ga niet direct naar de winkel een nieuwe Nintendo Switch kopen, want zelf repareren is ook mogelijk! Bij ConsolePro kun je console onderdelen bestellen zodat je snel weer gebruik kunt maken van je Nintendo Switch console. Op naar eindeloos speelplezier!

Onderdelen voor Nintendo Switch kopen

Accessoires en onderdelen voor Nintendo Switch kopen? ConsolePro is dé betrouwbare leverancier voor console accessoires en reparatie onderdelen. Ook voor homebrew of jailbreak benodigdheden ben je bij ons aan het juiste adres. Bestel vandaag voor 22:00 uur eenvoudig online en je kunt de volgende werkdag al aan de slag met je Nintendo Switch console. Toch liever laten repareren? Ook daarmee kunnen wij je helpen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en houd onze webshop in de gaten voor nieuwe accessoires en onderdelen.

Hoe voorkomen dat Switch kapot gaat? 

De consoles van Nintendo zijn zeer stevig gebouwd, maar toch kan het altijd gebeuren dat die kapot gaat. Wij geven je aantal tips mee, zodat jij kunt voorkomen dat je je Switch moet repareren. 

Voorkom frustraties tijdens het gamen: Games is het grootste gedeelte van de tijd zeer leuk, maar kan ook soms zeer frustrerend zijn. Denk hierbij aan een slechte score halen tijdens het online gamen of maar blijven afgaan op die ene plek. Voorkom dat je de opgebouwde frustratie afreageert op je Nintendo Switch. Wij raden om de game even weg te leggen om je gedachte er even vanaf te halen. Na enkele minuten kun je gerust weer verder gamen. 

Berg de console goed op: Voorkom dat kinderen of huisdieren kabels in de mond nemen. Dit is slecht voor zowel kinderen, huisdieren en de kabels. Daarnaast is het belangrijk om de Switch niet op stoffige plekken of vol in de zon op te bergen. Hierdoor wordt er stof verzameld in de console en kan de console niet goed afkoelen. 

Maak de Nintendo Switch schoon: Net iets gegeten en daarna weer de console aangeraakt? De vette plekken blijven op de console zitten. Maak regelmatig de console schoon om vettige plekken en stof af te doen.