Wii controllers

Het kan altijd gebeuren dat je Wii controllers kapot zijn of minder goed werken en dat je ze wilt vervangen. Het kan natuurlijk ook zijn dat ze nog prima werken, maar dat je graag met vrienden wil gamen en dat je een extra controller nodig  hebt. Gelukkig kun je bij ConsolePro nieuwe Wii controllers kopen. In ons assortiment vind je de echte Wii Controller Motion Plus en de Wii Nunchuk. Zo hoef je niet lang te wachten en kun je snel weer genieten van je favoriete gameconsole. Bekijk onderstaand ons assortiment aan Wii controllers.

Koop een Wii controller bij dé specialist op het gebied van gameconsole en controller onderdelen: ConsolePro!

3 Artikel(en)

3 Artikel(en)

Wii controller kopen

Spelen op een Nintendo Wii is erg interactief. Waar je bij andere game console zittend speelt, moet je bij de Wii veel bewegen om een spel te kunnen spelen. Doordat je veel moet bewegen kan het altijd gebeuren dat een controller op de grond valt of stuk gaat. Gelukkig kun je dan bij ConsolePro een nieuwe Wii controller kopen. Ook wanneer je graag een reserve of een extra controller wil kopen voor wanneer jij met je vrienden gaat spelen kun je bij ConsolePro dat gemakkelijk doen. Bij Consolepro profiteer je van scherpe prijzen en een snelle levering. Zo heb je de Wii controller morgen al in huis wanneer je deze voor 22:00 uur besteld. Daarnaast is de bezorging ook nog eens gratis bij een besteding van boven de € 50. Heb jij vragen over de Wii controllers of een van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Hoe voorkomen dat Wii controller kapot gaat? 

Een ongeluk zit in een klein hoekje en daardoor is de kans altijd aanwezig dat je Wii controller kapot gaat. Het is zonde van je geld als je een nieuwe moet kopen. Als eerste tip willen we meegeven om ten allen tijden het koordje om te houden tijdens het gamen. Hierdoor verklein je de kans meteen dat die uit je hand vliegt. Ook is het veiliger voor de Wii controller als je de beschermhoes er omheen laat zitten. Tot slot is het nog belangrijk om te voorkomen dat er vloeistoffen, vet eten of te veel stof op de controller terechtkomt.