PS3 onderdelen

Wil je je PS3 repareren? Dan hoef je maar één naam te houden voor alle benodigde PS3 onderdelen: ConsolePro. ConsolePro is dé online winkel gespecialiseerd in Playstation 3 onderdelen. Wij hebben alle losse onderdelen voor je Playstation of controller, zodat je snel weer kunt spelen. 

Playstation 3 kapot

Een van de meest voorkomende problemen bij de PS3 is een defecte Blu-Ray speler, dit kan in veel gevallen vrij eenvoudig gerepareerd worden.
Kijk op onze Blu-Ray Reparatie pagina voor meer informatie.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Hoe Playstation 3 repareren?

Aangezien de Playstation 3 al meerdere jaren uit is, kan het zo zijn dat er een onderdeel kapot gaat. Geen paniek. De kans is groot dat je het benodigde onderdeel vindt bij ConsolePro. Wij zijn de webshop die zich richt op onderdelen van consoles en smartphones. Dus wat is kapot aan jouw Playstation 3? De kans is groot dat je je benodigde onderdeel vindt in ons assortiment. Je kunt bij ons ook terecht voor je Playstation 3 accessoires.

De Playstation 3

Sony, de eigenaar van Playstation, is al jarenlang één van de marktleiders op het gebied van gameconsoles. De Playstation 3 overtroefde de hoge verwachtingen van de razend populaire Playstation 2. Wat de PS3 uniek maakte was dat de games er grafisch een stuk mooier uitzagen en dat je ook online games kon spelen. Mede door deze redenen is de PS3 vandaag de dag nog steeds populair.

Wat is er kapot aan mijn Playstation 3?

Het kan altijd gebeuren dat je je Playstation per ongeluk kapot hebt laten vallen of dat je er tegenaan gestoten hebt. Over de jaren heen kunnen er simpelweg gebruik sporen ontstaan. Geen zorgen. Met onze reparatie mogelijkheden kun door blijven gamen. Hieronder zie je een aantal redenen waarom je PS3 kapot kan zijn. De benodigde reparatie middelen zie je terug in ons assortiment.

  • PS3 leest geen games, cd’s, of Blu-rays;
  • PS3 gaat even aan en weer uit (YLOD);
  • PS3 wordt te warm en raakt oververhit;
  • PS3 geeft alleen zwart beeld of geen geluid;
  • PS3 maakt geen verbinding met je internet;
  • PS3 gaat vanuit zichzelf uit;
  • PS3 laat bij opstarten geen lampjes zien.

In ons assortiment vind je tal van mogelijkheden om je Playstation 3, Playstation 4 of Playstation 5 weer te repareren. Zit jouw gewenste onderdeel er niet tussen of is die niet op voorraad? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.