PS4 onderdelen

Ben je op zoek naar nieuwe onderdelen voor je PS4 console of controller? Bij ConsolePro vind je een ruim assortiment aan onderdelen voor zowel de PS4 console als controllers. Dus maak je keuze en profiteer van onze snelle levering zodat jij zo snel mogelijk weer kan genieten van je Playstation 4. Het maakt niet uit of de Blu-Ray drive of de koelventilator van je PS4 stuk is, in het assortiment van ConsolePro vind je eenvoudig en voordelig de onderdelen die jij zoekt. Bij ConsolePro profiteer je van scherpe prijzen en een snelle levering. Zo heb jij de bestelde PS4 onderdelen morgen al in huis wanneer je deze voor 22:00 uur besteld. Zo hoef je niet lang te wachten en kan je snel weer genieten van je favoriete game console. ConsolePro is dé leverancier van PS4 onderdelen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Welke Playstation 4 onderdelen zijn er?

Het kan helaas altijd gebeuren dat een onderdeel van je PS4 console of controller kapot gaat of aan vervanging toe is. Gelukkig kan je dan bij ConsolePro gemakkelijk en voordelig de onderdelen vinden die jij nodig hebt om weer optimaal te genieten van je Playstation 4, Playstation 5 of Playstation 3. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende onderdelen. Zo maakt het niet uit of je op zoek bent naar een nieuwe PS4 controller behuizing of een volledig nieuwe PS4 controller, bij dé leverancier van PS4 onderdelen zit je altijd goed. Op het moment dat je voor Consolepro kiest betaal je bij bestellingen vanaf €50,- geen verzendkosten. Bekijk dus snel ons assortiment aan PS4 onderdelen en bestel vandaag nog de onderdelen die jij nodig hebt.

Wat is er kapot aan mijn PS4?

De Playstation 4 is momenteel al enkele jaren op de markt en dan kan het zo zijn dat er een onderdeel kapot gaat. Zeer vervelend, maar geen reden om je PS4 aan de kant te schuiven. Door gericht het juiste onderdeel te repareren voorkom je onnodig hoge kosten. Om die reden bieden wij alleen specifieke onderdelen aan.

Is jouw Playstation 4 controller kapot? Of ben jij op zoek naar een homebrew voor je PS4? Je vind dit en nog meer in ons assortiment. Om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk weer kan gamen hebben wij een snelle levering. Bestel je op werkdagen voor 22:00? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis.  

Veelvoorkomende problemen bij de PS4

 • PS4 leest geen games, discs of Blu-ray;
 • PS4 geeft een foutmelding tijdens spelen;
 • PS4 start niet op of gaat niet aan;
 • PS4 kan geen verbinding maken met het internet;
 • PS4 heeft Blue Light of Death (BLOD), valt na 2 tot 6 seconden uit;
 • PS4 heeft White Light of Death (WLOD), start op maar geeft geen beeld;
 • PS4 HDMI-poort is beschadigd en geeft zwart beeld of geen geluid;
 • PS4 wordt te warm en maakt te veel geluid;
 • PS4 controller maakt geen verbinding met PS4;
 • PS4 controller laadt niet op;
 • PS4 controller knoppen zijn kapot;
 • Blu-ray laser lens is defect.

Hoe voorkomen dat PS4 blu ray kapotgaat?

Helaas kan het altijd voorkomen dat de Blu-ray speler van je PS4 kapotgaat. Bijvoorbeeld wanneer je je PS4 meeneemt naar een vriend of als je er hard tegenaan stoot. Daarnaast kan er na lang en intensief gebruik de Blu-ray speler slijtage vertonen. Let er altijd op dat je de disc van je games of films er voorzichtig in doet. Door cd’s scheef of heel geforceerd in je PS4 te stoppen, kan het voorkomen dat je schade aanricht aan je Blu-ray lezer. Dit is geen reden om je PS4 af te schrijven en te stoppen met het spelen van je favoriete games. Bij ons bestel je gemakkelijk de benodigde onderdelen om je PS4 te repareren. Kijk daarom eens op onze reparatie onderdelen pagina. Maar hoe merk je nou eigenlijk dat de Blu-ray speler van je PS4 kapot is?

 • De speler neemt cd’s niet meer in of uit
 • Cd’s komen bekrast uit je PS4
 • De drive maakt een ratelend/ tikkend geluid
 • Je hoort de lens bewegen als je cd voor speler houdt.

In ons assortiment vind je tal van mogelijkheden om je Playstation 3, Playstation 4 of Playstation 5 weer te repareren. Zit jouw gewenste onderdeel er niet tussen of is die niet op voorraad? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.