Xbox 360 onderdelen

Onderdelen nodig voor Xbox 360 voor reparatie? ConsolePro heeft alle onderdelen die je voor jouw reparatie nodig hebt. Hiermee bedoelen we zowel de grote onderdelen als de harde schijf, maar ook kleine Xbox 360 onderdelen zoals extra joysticks, dvd-drive lens of een thumbstick cap. Op zoek naar Xbox onderdelen die niet in onze shop te vinden zijn? Neem dan contact met ons op, dan gaan we ons uiterste best doen om je van het onderdeel te voorzien. Wij voorzien je van een ruime keuze uit Xbox 360 onderdelen. Deze onderdelen zijn uiteraard van goede kwaliteit en kunnen zo in de huidige console worden gezet. Heb je vragen over jouw Xbox 360 of over een specifiek onderdeel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze veelgestelde vragen over de Xbox 360

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Hoe Xbox 360 repareren?

De Xbox 360 van Microsoft is mede groot geworden door online gamen en populaire games zoals Halo, Forza en Gears of War. Het is zeer zonde om je vertrouwde gameconsole aan de kant te schuiven omdat die het niet meer doet. Door gericht op zoek te gaan naar welke onderdelen je nodig hebt om hem te repareren, kun je weer aan de slag gaan. Wij van ConsolePro vinden het belangrijk dat je niet de gehele console hoeft te laten repareren, maar gericht alleen de gewenste onderdelen zelf kunt repareren. Daarom vind je alleen bij ons specifieke onderdelen zodat voor jou de kosten laag blijven.

Is jouw Xbox 360 kapot en moet die gerepareerd worden? Bij ons vind je reparatie onderdelen, accessoires, DVD Flash Drive en JTAG en RGH-onderdelen. Kortom, alles wat je nodig hebt om jouw Xbox 360 te repareren.

Wat zijn mogelijke problemen bij de Xbox 360?

De Red Ring of Death (RROD) is een van de meest voorkomende problemen van de Xbox 360. Dit probleem is duidelijk te herkennen aan de rode ring die om de power knop heen komt te zitten. De RROD krijg je te zien als de console te warm wordt en oververhit raakt. Let er dus goed op dat je je Xbox 360 niet op een te warme plek zet. Het is beter om je console op een open plek te zetten en om hem niet op of onder andere elektronische apparaten te zetten die ook warm worden. Op een open plek krijgt de console de kans om zichzelf af te koelen. Andere problemen die mogelijk bij je Xbox 360 kunnen ontstaan zijn:

  • Xbox 360 leest geen disc meer;
  • Xbox 360 maakt geen verbinding met controller;
  • Xbox 360 neemt geen discs meer in;
  • Xbox 360 gaat niet aan;
  • Xbox 360 wordt te heet of maakt te veel lawaai (RROD);
  • Xbox 360 controller laadt niet op;
  • Knoppen van controller zitten los of vallen eruit;
  • Het rubberen kapje van controller is kapot;

In ons assortiment vind je tal van onderdelen voor je Xbox 360 en Xbox One. Is er een onderdeel niet op voorraad? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 Gratis verzending vanaf € 50,-
 Bestellingen worden ook op zondag verstuurd
 Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
 Klantbeoordeling 9,3/10