Xbox One onderdelen

Is jouw Xbox One kapot of zijn sommige onderdelen aan vervanging toe? Dan zit je bij ConsolePro aan het juiste adres. In ons assortiment vind je verschillende losse onderdelen en componenten waarmee jij jouw Xbox One of controller weer optimaal kan laten werken. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een koelventilator of Xbox One controller onderdelen zoals thumbsticks, bij ons vind je het allemaal. Wij hebben alle onderdelen vooraf uitvoerig getest, hierdoor kunnen wij je een goede kwaliteit garanderen en kun je optimaal genieten van je Xbox One. Bekijk snel onderstaand ons assortiment aan onderdelen en bestel de onderdelen die jij nodig hebt vandaag nog. Voor 22:00 uur besteld is de volgende dag al in huis.

28 Artikel(en)

28 Artikel(en)

Welke Xbox One onderdelen zijn er?

Helaas kan het altijd gebeuren dat een onderdeel van je Xbox One controller kapot gaat of minder goed functioneert. Wellicht heb je de controller laten vallen of is er drinken overheen gemorst. Gelukkig kan je nu bij ConsolePro de juiste Xbox One controller onderdelen los bestellen, zo hoef jij niet direct een nieuwe controller te kopen. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een complete behuizing of dat de thumbsticks vervangen moeten worden. In ons assortiment vind je voordelig de juiste Xbox One controller onderdelen. Wij garanderen kwaliteit en geen nagemaakte producten.

Het is zowel mogelijk om een enkel onderdeel van je console te vervangen, maar je kunt ook de gehele behuizing vervangen. Het kan altijd zo zijn dat er slechts een enkel onderdeeltje kapot is, dan raden wij ook aan om enkel dat onderdeeltje te kopen. Wil jij graag je gehele console vernieuwen? Door een behuizing voor je Xbox One controller te bestellen krijg je ieder knopje, klepje en joystick. Je kunt dan alles vervangen, waardoor je controller weer als nieuw aanvoelt.

Wat is er kapot aan mijn Xbox One?

Een ongeluk blijft in een klein hoekje zitten. Het kan voorkomen dat je de Xbox hebt laten vallen of tegen aan gestoten bent. Het kan ook simpelweg zo zijn dat de console alweer een paar jaar meegaat en dat die toe is aan een opknapbeurt. Hieronder zie je een kort overzichtje van mogelijke problemen van je Xbox One.

 • Xbox One leest geen disc meer door kapotte laser lens;
 • Xbox One maakt geen verbinding met controller;
 • Xbox One firmware updaten;
 • Xbox one neemt geen discs meer in of werpt niet uit;
 • Xbox One gaat niet aan;
 • Xbox One wordt te heet of maakt te veel lawaai;
 • Xbox One controller laadt niet op;
 • Xbox One controller batterij klep laat los;
 • Knoppen van controller zitten los of vallen eruit;
 • USB-poort is defect;
 • Het rubberen kapje van controller is kapot;
 • DVD ROM drive leest geen discs meer;
 • HDMI-poort geeft geen geluid of beeld meer.

Kijk in ons assortiment aan Xbox One onderdelen om te zien of jouw gewenste onderdeel ertussen zit. Het kan ook nog dat een ander onderdeel van je console kapot is. Je kunt dan contact opnemen met ons en vragen naar de mogelijkheden.

Xbox One onderdelen voordelig bestellen

Het maakt niet uit of de Blu-Ray laser lens van je Xbox One vervangen moet worden of dat je op zoek bent naar een Xbox One voeding. In ons assortiment vind je altijd het onderdeel waardoor jouw favoriete game console weer goed gaat werken. Zo ook voor onderdelen van de Xbox 360. Bij ConsolePro profiteer je van hoge kwaliteit onderdelen voor een zeer scherpe prijs. Daarnaast heb je de producten morgen al in huis wanneer je deze voor 22:00 uur besteld en is de bezorging gratis bij een besteding van € 50.

 Gratis verzending vanaf € 50,-
 Bestellingen worden ook op zondag verstuurd
 Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
 Klantbeoordeling 9,3/10