Nintendo Wii onderdelen

Omdat een Nintendo Wii een gebruiksvoorwerp is kan er altijd iets kapot gaan. Zeker wanneer je de Wii intensief gebruikt. Wanneer een onderdeel van je Nintendo Wii kapot is hoef je niet direct een nieuw exemplaar te kopen. Je kan net zo gemakkelijk de Nintendo Wii onderdelen los kopen en je Wii zelf maken. ConsolePro is een specialist in onder meer Nintendo Wii onderdelen en de kans is groot dat jij je benodigde onderdeel vindt in ons assortiment. Zo kan je in het assortiment van ConsolePro onder andere reparatie onderdelen vinden maar ook Wii controllers. Bij ConsolePro profiteer je naast een ruim assortiment van scherpe prijzen en een snelle levering. Zo heb je de Wii onderdelen morgen al in huis wanneer je deze voor 22:00 uur besteld.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Welke Wii onderdelen zijn er?

Werkt jouw Nintendo Wii niet meer goed? Dan kan het zijn dat een onderdeel van jouw Wii aan vervanging toe is. Dit kan de drive zijn, maar ook de component kabel. Gelukkig vind je bij ConsolePro een ruim assortiment aan verschillende onderdelen en kabels voor de Wii. Speel jij regelmatig met vrienden of familie op je Wii? De Wii staat mede bekend om zijn party games en met vier personen de gaafste Nintendo games spelen blijft tijdenlang leuk. Zorg er daarom voor dat je voor iedere speler zijn of haar eigen controller heeft. Kijk goed naar welk onderdeel je nodig hebt en bestel vandaag nog bij ConsolePro.

Wii onderdelen kopen online

Het maakt niet uit of je de Wii component kabel wilt vervangen of een reserve Wii controller nodig hebt. In ons assortiment vind je verschillende Wii onderdelen van een hoge kwaliteit. Zo kun je er altijd weer voor zorgen dat jouw Nintendo Wii weer gaat werken na het vervangen van een defect onderdeel. Bestel vandaag je gewenste Nintendo Wii onderdeel en ontvang deze morgen in huis.

Hoe Wii resetten? 

Wil jle graag je Wii terugbrengen naar de fabrieksinstellingen? Volg dan de onderstaande stappen. 

  • Ga naar de voorkant van je Wii en houdt de reset button, die onder de power button zit, voor meerdere seconden vast. 
  • Wacht tot het home scherm wordt weergegeven en druk daarna de power button alleen totdat de console uitgaat;
  • Wacht tot de Wii zichzelf volledig uitschakelt en haal dan pas de stekker eruit;
  • Wacht vervolgens vijf minuten en zet dan pas je Wii weer aan. Je krijgt nu een nieuw scherm zien waarvan je de stappen kunt volgen om je Wii volledig te resetten. 

Wat is kapot aan mijn Wii? 

Helaas kan het altijd voorkomen dat je Wii kapot gaat en hieronder vind je een aantal van de meest voorkomende problemen. Door in onze webshop te kijken of contact op te nemen vind je de juiste oplossing bij het juiste probleem.

  • Poorten zijn beschadigd en daardoor werken kabels niet meer;
  • Je games worden niet meer gelezen door de console;
  • Kabels of voedingen zijn kapot gegaan;
  • De Wii  is gevallen en dermate beschadigd geraakt;
  • Knoppen op de controller zijn beschadigd en werken niet meer;
  • De Nintendo Wii heeft waterschade opgelopen.