PS5 onderdelen

Op zoek naar nieuwe onderdelen voor je PS5 console of controller? Bij ConsolePro ben je aan het juiste adres! Je vindt een ruim assortiment aan diverse Playstation 5 onderdelen. Bij ConsolePro profiteer je van scherpe prijzen en een snelle levering. Zo heb jij de bestelde PS5 onderdelen morgen al in huis wanneer je deze voor 22:00 uur besteld. Zo hoef je niet lang te wachten en kan je snel weer genieten van je favoriete game console. ConsolePro is dé leverancier van PS5 onderdelen.

3 Artikel(en)

3 Artikel(en)

Veelvoorkomende problemen Playstation 5

 

Melding onbekende disc of de disc wordt niet gelezen

Niet alleen PS5 gebruikers, maar ook gebruikers van andere consoles krijgen met regelmatig de melding ‘onbekende disc’ of het probleem dat de disc niet wordt gelezen. In veel gevallen wordt dit probleem veroorzaakt door stof. Zorg daarom altijd dat je drive stofvrij blijft. Mocht het onverhoopt toch voorvallen zorg dat je de drive stofvrij maakt. 

In sommige gevallen kan ook de laser van de drive defect zijn. Wanneer meerdere discs niet gelezen worden is dit hoogstwaarschijnlijk het geval. Een oplossing is dan om de laser van de disc te vervangen.

 

De PS5 raakt oververhit

In vergelijking met eerdere consoles zoals de PS3 en PS4 is de PS5 een stuk minder luidruchtig en is de kans vele malen kleiner dat oververhitting voorkomt. Helaas is dit probleem niet helemaal te voorkomen. Wanneer jouw PS5 oververhit raakt, is er met enkele simpele handigheden te voorkomen dat de ventilator overuren draait.

Zorg ervoor dat je Playstation 5 altijd voldoende ruimte krijgt zodat de hitte die de console produceert makkelijk weg kan komen. Wanneer de PS5 in een klein kastje staat of andere objecten de luchtstroom blokkeren is de kans op oververhitting vele malen groter.