Xbox 360 accessoires

In ons assortiment vind je verschillende Xbox 360 accessoires, waaronder harde schijven en voedingen. Om ervoor te zorg en dat jij weer snel mogelijk kan genieten van al jouw games kun je bij ons gemakkelijk bestellen. Het kan helaas altijd gebeuren dat een onderdeel aan vervanging toe is of dat je harde schijf vol zit. Dan wil je natuurlijk wel dat je snel weer een nieuw onderdeel in huis hebt. Bij ConsolePro vind je een ruim assortiment aan Xbox 360 accessoires en profiteer je van scherpe prijzen. Daarbij heb je de accessoires morgen al in huis wanneer je deze voor 22:00 uur besteld.

Bekijk onderstaand ons assortiment aan Xbox 360 accessoires en bestel vandaag de accessoires die jij nodig hebt.

7 Artikel(en)

7 Artikel(en)

Welke Xbox 360 accessoires zijn er?

Een Xbox blijft toch een stukje technologie en dat kan altijd helaas kapot gaan. Het kan zomaar gebeuren dat je Xbox 360 voeding of harde schijf aan vervanging toe is. Je wilt dan natuurlijk wel snel en voordelig een nieuwe in huis hebben. Gelukkig vind je bij ConsolePro een ruim assortiment aan verschillende Xbox 360 accessoires. Je vindt bij ons bijvoorbeeld voedingen en harde schijven voor zowel de Xbox 360 als de Xbox 360 Slim.

Is jouw controller kapot of wil je graag met een extra vriend spelen? Een Xbox 360 controller is dan wat je zoekt en die vind je ook bij ons. Alle benodigde Xbox 360 accessoires die jij nodig hebt kun je in één keer bestellen. 

Xbox 360 kabels

Iedere Xbox 360 moet aangesloten zijn op meerdere kabels om goed te kunnen werken. Ten eerste dient er een connectie gelegd te worden met de TV. Daarnaast die je via de Xbox 360 voedingskabel je Xbox aan te sluiten op de stroom. Een extra toevoeging kan nog zijn om je gameconsole aan te sluiten op je Kinect. Heb je een nieuwe voedingskabel nodig voor je Xbox 360? Geen zorgen, wij hebben voor iedere type Xbox 360 voedingskabels in ons assortiment. Is die niet op voorraad, neem dan contact op en dan gaan we kijken wat we voor je kunnen betekenen. 

Hoe voorkomen voedingskabel Xbox 360 kapot gaat?

  • Zorg ervoor dat huisdieren en kleine kinderen niet aan de kabel gaan zitten;
  • Leg de voeding niet op een ander heet apparaat of in de zon;
  • Voorkom dat er zich veel stof verzamelt op de voeding;
  • Probeer zo min mogelijk de voeding te verplaatsen.

Xbox 360 accessoires kopen

Hoewel de Xbox 360 al een paar jaar oud is, blijven de games toch tijdloos om te spelen. Zeer bekende games zoals Halo, Forza of Gears of War zijn nog steeds razendpopulair bij miljoenen gamers. Deze console heeft die gamers de mogelijkheid geboden om al hun favoriete games te spelen. Nog steeds worden er tal van avonden georganiseerd waar nog Xbox 360 games gespeeld worden. Dus wil jij graag verder blijven gamen? In ons assortiment vind je alle benodigde middelen. 

Naast onze scherpe prijzen profiteer je ook van een snelle levering, bestel je vandaag voor 22:00 uur? Dan heb heb je je bestelling morgen in huis. Daarnaast betaal je geen verzendkosten bij een besteding van € 50 of meer. Heb jij vragen over de Xbox 360 accessoires? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen graag.

Om jouw gameconsole weer optimaal te laten werken bieden wij ook Xbox 360 reparatie onderdelen aan.