Playstation onderdelen

De Playstation is al jarenlang een zeer populaire gameconsole die de Nederlandse markt heeft veroverd. Om al jouw favoriete games zoals God of War of FIFA te kunnen blijven spelen is het belangrijk dat alle onderdelen van je Playstation werken. ConsolePro biedt daarom een zeer uitgebreid en voordelig assortiment aan Playstation 3, Playstation 4 en PS Vita onderdelen aan.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Playstation reparatie

Op het moment dat je Playstation kapot is, is het vaak zo dat je niet je gehele Playstation hoeft te repareren. Om die reden biedt ConsolePro onderdelen aan van de laatste twee generaties gameconsoles en de PS Vita. Dan hoef je alleen maar de benodigde onderdelen te bestellen waardoor je veel kosten bespaard blijven. Is niet je Playstation zelf kapot, maar je controller? Bekijk dan eens onze pagina met Playstation 4 controller onderdelen.

Playstation accessoires

Sony, de eigenaar van Playstation, zorgt ervoor dat hun gameconsoles zeer vooruitstrevend zijn. Om iedereen de maximale ervaring te geven met gamen heeft Sony een hele lijn met accessoires voor alle Playstation modellen uitgebracht. ConsolePro streeft ook naar de maximale game ervaring en houdt daarom de prijzen van alle Playstation onderdelen laag. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Playstation 3 accessoires of PS Vita accessoires. Bestel je op een werkdag voor 22:00? Dan heb je je pakketje de volgende dag binnen.