Xbox 360 DVD Drive Flash benodigdheden

Het kan altijd gebeuren dat de DVD Drive van je Xbox 360 kapotgaat. Geen zorgen. Wij bieden jou de mogelijkheid om je DVD Drive weer te repareren zodat je door kunt blijven gamen. Bekijk snel je mogelijkheden hieronder.

4 Artikel(en)

4 Artikel(en)

Xbox 360 DVD Drive kopen

Ben jij op zoek naar een Xbox 360 DVD Drive flash, JTAG en RGH benodigdheden of andere Xbox 360 reparatie onderdelen? Bekijk dan de mogelijkheden in ons assortiment. Als je bij ons bestelt, profiteer je van onze vaste voordelen. Dat zijn een uitgebreid assortiment, lage prijzen en een snelle levering. Is er een product niet op voorraad of mis je een product in ons assortiment? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Hoe voorkomen dat Xbox 360 DVD drive flash kapot gaat? 

Na vele uren gamen en over de jaren heen kan het altijd gebeuren dat de DVD drive flash van je Xbox 360 kapot gaat. Dit is echter geen reden om te stoppen met gamen. In ons assortiment bestel je gemakkelijk en voordelig een nieuwe. Maar hoe kun je nou voorkomen dat die opnieuw kapot gaat? Wij geven je een aantal tips. 

  • Zuig stof op: Stof is een van de grote oorzaken waarom consoles en andere elektronische apparaten kapot gaan. Doordat er te veel stof wordt verzameld, wordt de apparatuur te warm en gaat het kapot. Zuig regelmatig stof op rondom en op je Xbox 360. 

  • Beschadigde cd’s: Let erop dat cd’s met krassen, vuil en stof de DVD drive vanaf binnenuit kunnen beschadigen. Controleer de cd dus altijd eerst even goed, voordat je hem in je Xbox 360 plaatst. 

  • Console te warm: Staat je console voor een raam en schijnt daardoor op de console? Vooral in de zomer kan dan de Xbox 360 te warm worden. Onderzoek of je de console ergens anders kan plaatsen.