Nintendo Wii reparatie onderdelen

Het kan helaas altijd gebeuren dat een onderdeel van je Nintendo Wii niet meer goed werkt of gewoon kapot is. Dit kan komen doordat je de console intensief gebruikt of omdat de console en het onderdeel verouderd is. Dit is natuurlijk erg zonde en een nieuwe Nintendo Wii kopen is niet de goedkoopste oplossing. Je kunt namelijk nu eenvoudig en voordelig de onderdelen voor een Nintendo reparatie online bestellen bij ConsolePro. Door alleen het kapotte onderdeel te vervangen bespaar je veel geld. Bij ConsolePro profiteer je van scherpe prijzen en een snelle levering. Heb je de onderdelen vandaag voor 22:00 uur besteld? Dan heb je de onderdelen morgen al in huis.

5 Artikel(en)

5 Artikel(en)

Welke Wii reparatie onderdelen kopen? 

Het maakt niet uit welk onderdeel van je Nintendo Wii aan vervanging toe is, bij ConsolePro vind je de onderdelen die jij nodig hebt. In ons assortiment vind je onder andere een Bluetooth Board en WiFi Board. Daarnaast kun je ook een Tri wing schroevendraaier bij ons voordelig bestellen. Bij ConsolePro profiteer je van scherpe prijzen en een snelle levering. Zo heb jij de onderdelen voor de Nintendo reparatie morgen al in huis wanneer je deze voor 22:00 uur besteld. Heb jij vragen over de Wii reparatie onderdelen of een van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts staan klaar om jou te helpen.

Wii reparatie

Heeft jouw Nintendo Wii last van de onderstaande problemen?

  • De CD/DVD geeft een foutmelding of de Wii kan slecht of geen disks meer lezen
  • De Wifi of Bluetooth-module is defect en er kan geen verbinding worden gemaakt met internet of Bluetooth
  • Je Wii start niet meer op of heeft meer tijd nodig om deels of volledig op te starten
  • Je Wii geeft enkel een zwart beeld
  • Er is geen geluid aanwezig

Als je twijfels hebt over de oorzaak van bovenstaande problemen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten denken graag met je mee en kunnen je adviseren over welk onderdeel aan vervanging toe is. Soms is een reparatie van je Wii niet noodzakelijk en volstaat enkel het schoonmaken al.