Nintendo Wii U onderdelen

Ben je op zoek naar reparatie onderdelen voor de Nintendo Wii U of heb je accessoires zoals een screenprotector nodig? Het maakt niet uit wat je nodig hebt, bij ConsolePro vind je een ruim assortiment aan Nintendo Wii U onderdelen. Zo kan je bij ons reparatie onderdelen zoals een touchscreen vinden, maar ook een voedingskabel. Naast het grote assortiment profiteer je bij ConsolePro ook van scherpe prijzen en een snelle levering. Zo heb je morgen de producten in huis wanneer je deze voor 22:00 uur besteld. Bekijk snel ons assortiment aan Wii U onderdelen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Uitgebreid assortiment aan Wii U onderdelen

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een onderdeel van je Wii U kapot gaat of simpelweg aan vervanging toe is. Gelukkig kun je dan gemakkelijk en voordelig de juiste reparatie onderdelen bestellen bij ConsolePro. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een extra controller voor je Wii U. Ga zo snel mogelijk weer aan het gamen en bestel de onderdelen of accessoires voor de Wii U die jij nodig hebt. 

Wii U onderdelen online kopen

Het maakt niet uit of je nu het Wii U scherm wilt vervangen of een kleiner onderdeel, in ons assortiment vind je verschillende Wii onderdelen van een hoge kwaliteit. Zo kun je er altijd weer voor zorgen dat jouw Nintendo Wii weer gaat werken na het vervangen van een defect onderdeel. Bestel vandaag je gewenste Nintendo Wii onderdeel en ontvang deze morgen in huis.

Wat te doen bij vergeten pincode ouderlijk toezicht? 

Volg de onderstaande stappen om je pincode van het ouderlijk toezicht te achterhalen. 

 • Start je Wii U op en open het ouderlijk toezicht scherm in het Wii U menu;
 • Kies vervolgens ouderlijk toezicht en daarna ‘Pincode vergeten’;
 • Beantwoord de geheime vraag met hetzelfde antwoord als je bij aanschaf gekozen hebt. Bij een correct antwoord kun je de pincode opnieuw instellen. 

Weet je het antwoord op je geheime vraag niet meer? Volg dan de onderstaande stappen. 

 • Kies ‘weet niet’ op het moment dat je het antwoord op de geheime vraag moet geven. De console geeft nu een half verborgen mailadres aan waar de ontgrendelcode gestuurd naar kan worden. Heb je nog toegang tot dit mailadres? Vraag dan de nieuwe code aan en vul hem binnen 48 uur in.
 • Heb je geen toegang meer tot dit mailadres? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de klantenservice van Nintendo zelf. 

Wat is kapot aan mijn Wii U? 

Helaas kan het altijd voorkomen dat je Wii U kapot gaat en hieronder vind je een aantal van de meest voorkomende problemen. Door in onze webshop te kijken of contact op te nemen vind je de juiste oplossing bij het juiste probleem.

 • Het LCD scherm bevat krassen, strepen, vlekken of bevat barsten;
 • De USB poort is beschadigd en daardoor wordt je Wii U niet meer opgeladen;
 • Je games worden niet meer gelezen door de console;
 • Kabels of voedingen zijn kapot gegaan;
 • De Wii U is gevallen en dermate beschadigd geraakt;
 • Knoppen op de controller zijn beschadigd en werken niet meer;
 • De Nintendo Wii U heeft waterschade opgelopen.