Onderdelen voor Nintendo reparatie

Soms kan het voorkomen dat een onderdeel van uw console kapot gaat. Logisch, want er wordt immers intensief gebruik van gemaakt. Het is echter wel zonde, want betekent dat er weer een nieuw exemplaar gekocht moet worden? Gelukkig niet. Bij ConsolePro koopt u namelijk eenvoudig de onderdelen voor een Nintendo reparatie. Door alleen het kapotte onderdeel te vervangen, bespaart u geld én het milieu.

Een dergelijke Nintendo reparatie met onderdelen van ConsolePro kan onder meer uitgevoerd worden op de Wii, de DSi en de DS Lite.

Niet zelf de Nintendo repareren?

Bent u zelf niet zo handig, maar gaat uw voorkeur wel uit naar uw Nintendo repareren. Dan kan ConsolePro u even goed van dienst zijn. Wij voeren namelijk zelf ook veel reparaties uit. U kunt altijd contact opnemen om te informeren naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een Nintendo reparatie. Dit geldt ook voor een PS3 reparatie.

Geef zowel bij de reparatie van uw Playstation 3 als voor het repareren van uw Nintendo alle benodigde specificaties door, zodat we u een zo goed mogelijk aanbod kunnen doen.

6 Artikel(en)

6 Artikel(en)